17 uutta ylioppilasta sai lakin

Taas kerran koitti se aika vuodesta kun uusia ylioppilaita lakitettiin, tänä vuonna poikkeuksellisen suuri määrä, jopa 17 uutta ylioppilasta.  Paikalle oli saapunut abit, koulun henkilökuntaa ja suuri määrä lakitettavien läheisiä juhlistamaan hienoa hetkeä. Ohjelmaa tarjosi Lyseon lauluyhtye ja puheita piti rehtorimme Ismo Falck ja ylioppilas Liina Laitinen.   Perinteisen veteraanien tervehdyksen piti Savonlinnan Seudun Sotaveteraanit ry:n puheenjohtaja Jaakko Lindell ja hänen mukanaan oli Olavi Toljander, Savonlinnan kunniaveteraani 2017.  

Näiden uusien ylioppilaiden myötä tapahtui hieno asia, kun koulun kirjoitettujen aineiden ennätys rikkoutui Toni Viinasen toimesta. Viinanen kirjoitti kymmenen ainetta mahtavin arvosanoin! Itä-savon uutisen Viinasesta voit lukea tästä. Siinä onkin hyvä tavoite abeille tai kakkosille, tehdä uusi ennätys. 😉

Tässä Jarmo Hyvösen ottamia kuvia juhlasta ja vielä kerran onnea ja menestystä uusille ylioppilaillemme! 

Olavi Toljander ja Jaakko Lindell

Rehtori Ismo Falck
Veteraaniviestin vastaanottajat Arttu Virolainen ja Laura Kolistaja
Uudet ylioppilaat valmiina kohtaamaan tulevaisuuden haasteet

 

Jaa tämä artikkeli