Perinteikäs Lucia-juhla

Eilen lyseolla vietettiin jokavuotista joulujuhlaa, joka perinteisesti alkoi Lucia-kulkueella. Lucia-kulkueen jälkeen jäimme seuraamaan koulun opiskelijakunnan järjestämää yhteistä ohjelmaa.

Lucia-kulkueeseen saatiin osallistumaan opiskelijoita kaikilta vuosikursseilta. Liekö ensimmäistä kertaa lyseon historiassa, kun näimme myös kulkueessa tähtipoikia, muun muassa tänä vuonna ilmestyneestä Seitsemän veljestä -lyhytelokuvasta tuttuja näyttelijöitä.

Joulujuhlassa oli opiskelijakunnan järjestämää ohjelmaa opettajille ja opiskelijoille. Opettajat pääsivät selittämään nuorten elämään liittyviä sanoja (jotka osoittautuivat hyvinkin visaisiksi!) ja opiskelijat pääsivät joukkueissa syömään pipareita hauskan kilpailun muodossa. Piparin syönnissä abien joukkue pääsi näyttämään loistossa!

Kilpailujen välissä kuulimme Lyseon lauluyhtyeen esityksiä ja koko yleisökin pääsi osallistumaan tuttujen yhteislaulujen muodossa.

Teksti: Miro Brunow

Kuva: Jaana Kosonen

Jaa tämä artikkeli