Joulun todellinen merkitys?


Mikäs se olikaan se joulun todellinen merkitys?

Joululahjat?
Ikuinen ahdistuksen, kiukun ja riidan aihe varmaan melkein jokaisessa suomalaisperheessä. Jokaiselle pitäisi jotain hyödyllistä ja toivottua osata ostaa, mutta kun varallisuus, mielikuvitus ja/tai kiinnostus loppuvat kesken, tulee ostettua vähän mitä sattuu – usein turhaa.
Nykyajan kulutuskeskeinen yhteikunta yrittää parhaansa mukaan vakuuttaa meidät siitä, ettemme pärjää ilman jokaisen vempeleen uusimpia malleja tai että tämän materian ostamalla teet läheisesi tai itsesi ikionnilleseksi. Voin kuitenkin kokemuksen syvällä rintaäänellä todeta, että se rakkaimpien kanssa vietetty yhteinen aika korvaa minkä massatuotannon luomuksen.

Höyryävä mukillinen kuumaa glögiä, pipari kauniiseen käteen ja lähimmäistä jututtamaan. Siitä se syntyy se joulun taika.

HYVÄT JOULUNPYHÄT LYSEON MEDIATIIMILTÄ!

Jaa tämä artikkeli