Kahvia ja pullaa

Lyseon lukion kahvila on koulumme ylpeys, josta jokaisen ei-lyseolaisen tulisi olla kateellinen. Tuoreella kahvilla, herkullisilla leivoksilla ja niillä terveellisemmilläkin välipaloilla on koulussamme vankka ostajakunta niin oppilaiden kuin opettajien joukossa.
Ja ne, jotka eivät jostain kummallisesta syystä käytä kahvilan palveluja, jäävät paljosta paitsi, vaikka saattavatkin säästää samalla pitkän pennin sekä elää hieman terveellisemmin. Suureksi harmiksemme jokapäiväinen kahvin ja leivoksen yhdistelmä ei todellakaan ole se terveellisin välipala ja tekee hienoisen loven lompakkoonkin, varsinkin hintojen noustua kahvilassa viime vuoden vaihteessa (kiitoksia vain hallitukselle makeisveron noususta!).
Mutta mikään ei silti saa ostosvirtaa kahviossamme tyrehtymään.

Kahvilamme hieman talvisella taustalla

Porkkanakakku…
…ja mokkapalat ovat kahvilamme vakiotuotteita
Keittiöhenkilökunnallamme ei olisi mitään velvoitetta pitää kahvilaa pystyssä, vaan se on heidän vapaaehtoinen ”sivubisneksensä”.
Siispä:

Suuri kiitos kahvilan antimista keittiöön! 


Kuvat ja teksti: Katri Nousiainen
Jaa tämä artikkeli