Savonlinnan lyseon lukion kevätjuhla 2018

Savonlinnan lyseon lukion vuoden 2018 kevätjuhlaa vietettiin perjantaina 1. kesäkuuta aurinkoisissa merkeissä. Kyrönniemen urheilukentällä vietetyn liikuntapainotteisen aamupäivän ja ruokailun jälkeen kaikki kokoontuivat juhlasaliin viettämään viime hetkensä ennen kesälaitumille lähtöä.

Juhla alkoi juontajina toimineiden Tatu Laamasen ja Viivi Wuorion tervetulotoivotuksilla. Kevätjuhla ei ole kevätjuhla ilman musiikkia. Ensimmäisenä kuulimmekin Oskari Masalinin esittämän When we were young -kappaleen. Musiikkia säesti musiikinopettaja Enni Rautiainen.

Oskari Masalin.

Tämän jälkeen saimme ihastella pitkän tovin kuvaesitystä, jossa käytiin läpi lähestulkoon kaikki Lyseon lukuvuonna 2017-2018 tapahtuneet asiat ja kommellukset kuvakerronnan keinoin.

Kun Lyseon vuosi oli käyty läpi, oli taas aika kuulla hieman musiikkia. Milla Kemppanen esitti herkän Hetkeksi -kappaleen ja sai Oskarin tavoin yleisöltä raikuvat aplodit.

Milla Kemppanen.

Opiskelijakunta kävi juhlassa läpi lukukautena 2017-2018 tapahtuneet asiat ja muutokset vuosikatsauksen merkeissä.

Opiskelijakunta piti juhlan yhteydessä vuosikatsauksensa. Puhumassa opiskelijakunnan puheenjohtaja Laura Kolistaja ja sihteeri Enna Tiainen.

Rehtori Ismo Falck piti perinteiseen tapaan puheensa opiskelijoille ja opettajille. Hän kiitti kaikkia menneestä lukukaudesta ja toivotti hyvää kesää. Puheessaan Ismo myös kertoi, että hän on vapaalla rehtorin virasta ensi vuoden alkuun asti. Meille lyseolaisille tulee varmasti ikävä mukavaa ja auttavaista rehtoriamme. Ismoa tuuraa liikunnan ja terveystiedon opettaja Hannu Soini.

Perinteiseen tapaan rehtori Ismo Falck kiitti oppilaita ja opettajia menneestä lukukaudesta.
Opinto-ohjaaja Sara Jakonen ojentamassa stipendiä.

Puheessaan Ismo kiitti musiikinopettaja Enni Rautiaista, joka siirtyy uusiin haasteisiin. Enni sai muistoksi kukan. Kiitos Ennille hänen kovasta työstään Lyseon eteen! Puheen jälkeen oli aika kuulla Millan laulamana vielä kappale Älä droppaa mun tunnelmaa.

Enni ja Ismo.

Aivan viimeisenä, kuten jo vuosikymmeniä on kouluissa ympäri Suomen ollut tapana, nousimme ylös ja kajautimme ilmoille Suvivirren! Helpottuneina koulustressistä lähdimme iloisin mielin kohti tulevan kesän mukanaan tuomia kokemuksia.

Kuvat: Virpi Loikkanen

Jaa tämä artikkeli