Perusta Savonlinnaan: Cesar de la Cruz

Cesar de la Cruz toimii meidän koulussamme sekä taidelukion puolella englannin opettajana. Cesar on kotoisin Etelä-Amerikan länsirannikolta, Perusta. Hän muutti Suomeen opiskelemaan musiikkia, mutta sen jälkeen opiskeli englannin kieltä ja ryhtyi sen opettajaksi.

Cesar pitää Savonlinnasta ja täällä elämisestä. Savonlinnan luonto on kaunista ja se on hienossa paikassa. Täällä opettaminen on ollut hänelle myös hieno kokemus. Hänen mielestä koulumme opettajayhteisö on täynnä loisto-opettajia. Oppilaat myös haastavat Cesaria ja muita opettajia opettamaan aineitaan kiinnostavilla tavoilla.

Aurinkolasipäinen Cesar kertoo, että kielet ovat kuin aurinkolasit, joiden läpi maailmaa nähdään eri tavalla. Useiden kielien puhuja pystyy näkemään maailmaa useampien kielten näkökulmasta, ja siksi kielten opiskelu on hänestä todella tärkeää.

Kuva: Katriina Karhu

Jaa tämä artikkeli