Ykkösten hyvinvointiaamupäivä

 

Lyseon hyvinvointiaamupäivässä oli paljon erilaista ohjelmaa. Hyvinvointi aamupäivän tarkoituksena on tukea Lyskan oppilaita ja auttaa jaksamaan, sekä voimaan hyvin. Koulullamme on tavoitteena, että opiskelijoiden hyvinvointi huomioidaan lukion toiminnassa.

 

Liikuntapäivän liikuntatutoreiden osuudessa pelattiin useita liikunnalisia pelejä. Kuvassa Katariina Hara Pelastaa kiinni jääneen Henriikka Hassisen. (Piste: Liikuntatutorit ja ESLI)

 

 

Kuvassa luokkalaisemme katselevat pienoishahmoja, joista tehtiin  meille luokkakuva valitsemistamme hahmoista. Jokainen sai selittää miksi valitsi tietyn hahmon. Tämä oli mukavaa tutustumista toisiin kavereihin. ( Piste yhessä eteenpäin)

 

 

 

 

 

Anttoni Kunttu ja Nooa Juuti ottavat mustikkajugurttijuomaa. Taustalla LL22b luokanvalvoja Henna-Mari Pelvo.

Jaa tämä artikkeli