Studia-messut

Joukko Savonlinnan lyseon lukion opiskelijoita vieraili Studia-messuilla 3.12. yhdessä Savonlinnan taidelukion opiskelijoiden kanssa. Helsingin Messukeskuksessa järjestettävät kaksipäiväiset Studia-messut ovat Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, joilla on edustettuna kaikki Suomen merkittävät yliopistot ja ammattikorkeakoulut.

Matkaan lähdettiin aamulla klo 7.30 täydellä bussilla.
Helsingin yliopiston piste
Aalto yliopiston piste
Jyväskylän yliopiston IT-tiedekunnan piste
Jyväskylän yliopiston kielten laitoksen piste

Messuilla olivat edustettuina myös Suomen puolustusvoimat ja monet kansainväliseen opiskeluun ja työnteköön johdattavat järjestöt sekä Suomen Lukiolaisten Liitto, jonka pisteellä oli tarjolla vähän kevyempää viihdettä.

Kuvat ja teksti: Katri Nousiainen

Jaa tämä artikkeli