Wanhat 2015

Vihdoin odotettu päivä koitti! Aloitimme tanssit esiintymällä koulumme väelle.
 

Iltapäivällä tanssimme Savonlinnasalissa täydelle katsomolle.


  
Yhteiskuvien jälkeen ilta huipentui Olavinlinnan näytökseen! 
  

Tanssijan näkökulma päivästä:

Maarit Mielikäinen
Päivä oli mieleenpainuva ja ehdottomasti yksi lukion kohokohdista.  Harjoituksissa ryhmällämme oli hyvä yhteishenki ja opimme tuntemaan toisemme paremmin. Vanhojen päivänä kaikki olivat todella kauniita ja päivään oltiin valmistauduttu huolella. Aamu oli aika kiireinen, kun kampauksen tekemisessä ja laittautumisessa kului aikaa. Koulun tanssit menivät nopeasti ohi ja sitten otimme kuvia ja tanssimme Savonlinnasalissa.  Olavinlinnan esitys oli minulla vasta myöhään illalla, joten menimme porukalla syömään ja otimme vielä joitakin ryhmäkuvia. Tanssit sujuivat hyvin ja pidin erityisesti omatanssista, josta saimmekin paljon kehuja yleisöltä. Kokonaisuudessaan päivä oli onnistunut ja täynnä upeita hetkiä! Päivää juhlittiin vielä jatkoilla.
Lisää kuvia Savonlinnasalin ja koulun tansseista sekä video omatanssista koulujen kotisivuilta.
Teksti: Maarit Mielikäinen
Kuvat: Ismo Falck ja Maarit Mielikäinen

Jaa tämä artikkeli