Lyseolle menestystä Katuviestistä!

Perinteinen Katuviesti juostiin tiistaina 12.5 Savonlinnan keskustassa hieman sateisessa kelissä. Vaikka keli ei ollutkaan paras mahdollinen, tunnelma oli sitäkin parempi ja juoksuihin osallistuikin runsaasti joukkueita, osa hieman erikoisemmissa asusteissa kuin toiset. Parhaat varusteet löytyivät A-Grillin joukkueelta, jotka juoksivat makkara viestikapulana ja Savonlinnan Miekkailijat, jotka juoksivat miekkailusuojissa. Myöskin Tanhuvaaran pojilla oli päällä uimatrikoot kelistä huolimatta. Lisäksi tälläkertaa oli mukana myös yksi ulkomaalainen joukkue Amerikasta asti, Utahin Brigham Youngin yliopistosta.

Lyseon Iskuttarien I joukkue (voittajien on helppo hymyillä!)

Lyseolta joukkeita viestiin osallistui yhteensä 10, kuusi mies- ja neljä naisjoukkuetta eli yhteensä 50 juoksijaa. Lyseon edustus olikin poikkeuksellisen vahva ja menestystäkin tuli kuten odottaa saattoi. Lyseon Iskun ykkösjoukkueet voittivat sekä miesten että naisten sarjan päihittäen Tanhuvaaran urheiluopiston joukkueet. Miesten puolella Iskun aika oli jopa 20 sekuntia nopeampi kuin varsinaisen miesten kilpasarjan voittaneen Savonlinnan Jyryn aika. Tästä suorituksesta voi jo olla ylpeä! Muutkin Lyseon joukkueet juoksivat loistavasti, vaikka eivät eivät aivan yltäneet palkintopallille. Kaikille juoksijoille jäi varmasti hyvä mieli muistoksi ja lisäksi opettajat tarjosivat mitalikahvit kaikille osallistuneille.

Kaikki tulokset löytyvät täältä: http://savonlinnanriento.sporttisaitti.com/?x103997=271868

Jännittynyttä tulosten odottelua
Lyseon Iskun poikien I joukkue kultaa kaulassa
Kuvat: Hannu Soini
Teksti: Tapio Loikkanen ja Toni Mikkonen
Jaa tämä artikkeli