Suomea opiskelevia vieraina Lyseolla

Kahdeksasta maasta kotoisin olevia Savonlinnan kristillisellä opistolla suomea opiskelevia maahanmuuttajia kävi maanantaina 20.3. vierailemassa Lyseolla. Ensin tutustuttiin hiukan ja sitten keskusteltiin Älylataamossa työelämästä ja monesta muustakin mielenkiintoisesta asiasta UE03-kurssin opiskelijoiden kanssa, ja sen jälkeen lyseolaiset esittelivät koulua vieraille. 

Suomen opiskelijoiden ei ole aina helppoa löytää luontevia tilanteita, joissa voisi keskustella ja tutustua suomalaisten kanssa, ja me suomalaiset puolestamme olemme joskus turhan ujoja. Näitä kynnyksiä ylitettiin tässä vierailussa. Lopuksi koulu tarjosi vieraille kahvit. Toivottavasti tämä on alku iloiselle ja kaikkia hyödyttävälle yhteistyölle. 🙂


Teksti ja kuvat: Virpi Loikkanen

Jaa tämä artikkeli