Opiskelijakunnan hallituksen esittely

Opiskelijakunnan hallitus koostuu ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoista, joista vastuutehtäviin valitaan toisen vuoden opiskelijoita. Heitä ovat muun muassa opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtaja, sihteeri ja esimerkiksi mediavastaavat, jotka ovat olleet kirjoittamassa muun muassa tätä blogitekstiä yhteistyössä mediaryhmän kanssa. 🙂

Opiskelijakunnan hallituksen tehtäviin kuuluu toimia opiskelijoiden äänenä kouluumme ja paikkakuntaamme liittyvissä asioissa. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ympäri lukuvuotta, esimerkiksi joulu-, vappu- ja kevätjuhlia. Näiden tapahtumien lisäksi oppilaskunta järjestää virkistystoimintaa koulun ulkopuolella esimerkiksi erilaisten pippaloiden merkeissä.

Opiskelijakunnan hallituksen jäsenet palkitaan toiminnasta hallituksessa yhdellä kurssilla ja erilaisilla etuuksilla, kuten ilmaisilla koulukuvauksilla.

Jos kiinnostuit vähänkään opiskelijakunnan hallituksen toiminnasta kannattaa hakea mukaan, sillä se ei sido sinua mitenkään pidemmäksi aikaa. Hallituksen sisällä on rento ja mukava ilmapiiri eikä sen toiminta ole turhan vakavaa.

Hae mukaan!

Jaa tämä artikkeli