Tanssien huumaa – Wanhat 2019

Perjantaina 15.2 lyskan tunnelma oli jännittynyt, mutta samalla siitä pystyi aistimaan innostusta tulevan päivän takia. Abit ovat lähteneet, joten toisen vuoden opiskelijat ovat nyt vanhimpia. Nyt olisi siis wanhojen tanssien vuoro! Yhdeltätoista aamupäivällä juhlasalissamme alkoi tanssien kertausharjoitukset, joita me ykköset tulimme katsomaan. Tanssiminen näytti sujuvan hyvin ja pienet virheet otettiin huumorin kannalta. Saimme myös nähdä wanhojen oman tanssin, johon sisältyi vanhempaa ja uudempaa musiikkia sekä hienot tanssiliikkeet.

Pukujen värejä ja malleja löytyi laidasta laitaan.
Tänäkin vuonna wanhojen omatanssi oli hauskasti toteutettu!
Omatanssi sisälsi erikseen poikien osuuden…
…ja myös tyttöjen.

Lyskan tanssien jälkeen wanhat siirtyivät Savonlinnasaliin, johon tanssijoiden läheiset voivat tulla katsomaan tansseja. Perinteisesti tansseihin sisältyi myös cicapo-tanssi, jolloin tanssipariksi haettiin joku oma läheinen katsomosta. Noin tunnin kestäneen tanssimisen jälkeen wanhat siirtyivät lounaalle ravintola Wanhan Kasinon puolelle. Illalla tanssittiin vielä Olavinlinnassa.

Savonlinnasalin katsomo oli täynnä läheisiä, jotka halusivat olla mukana nuorensa tärkeässä päivässä.
Olavinlinnassa tanssittiin kongressisalissa.

Päivä oli varmasti uuvuttava, mutta toivottavasti ikimuistoinen. Koittakaahan kakkoset nauttia loppulukuvuodesta ennen kuin kirjoituksiin lukeminen alkaa!

Kuvat: Emma Vuo

Jaa tämä artikkeli