Liikuntatuutorit

Meidän lukiossa voi kerryttää lukiokursseja usealla eri tavalla. Yksi loistava mahdollisuus saada kurssi on osallistua liikuntatutor-toimintaan. Me liikuntatuutorit kannustetaan kaikkia lukion oppilaita liikkumaan enemmän ja yritetään keksiä tapoja jolla voisi lisätä koulupäivien aikana tapahtuvaa liikuntaa. Meidät koulutetaan tähän hommaan muutamalla eri koulutuksella, eli tähän osallistumalla ei tarvitse olla mitään aiempaa kokemusta. 


Liikuntatuutorit järjestävät noin kerran kuussa jotain toimintaa lyseolaisten iloksi. Marraskuussa oli mahdollista päästä kokeilemaan eri lajeja esim. rengasstrapetsia ja cheerleadingia.  Joulukuulle on suunniteltu joulukalenteri, jossa on joka päivä jotain, enemmän tai vähemmän liikunnallista toimintaa. Keväälle on suunnitelmissa esimerkiksi uusia lajikokeiluja ja liikuntapäivä.


Olemme myös tänä syksynä aloittaneet tuntien tauottamisen. Eli noin puolessa välissä oppituntia vedämme jonkun pienen tauon jossa esim. venytellään tai kyykätään.
Helmikuussa valitaan uusia tutoreita jokaiselta ykkösluokalta. Suosittelen kaikkia osallistumaan tähän toimintaan, koska tämä on kivaa muutosta lukio-opintojen ohelle ja pääset järjestelemään kivoja juttuja.

Jaa tämä artikkeli