Opiskelijakunnan hallituksen esittely

Opiskelijakunnan nykyinen hallitus

Opiskelijakunnan hallitus koostuu toisen ja ensimmäisen vuoden opiskelijoista. Hallituksen vastuutehtäviin valitaan aina toisen vuoden opiskelijoita, ja mahdollisia opiskelijakunnan hallituksen vastuutehtäviä ovat mm. puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja ja mediavastaava. Puheenjohtajan roolista tällä hetkellä vastaa Milla Auvinen, sihteerin osasta Mona Brunou, varapuheenjohtajana toimii Jenna Heikkonen, rahastonhoitajana Nea Repo, sekä mediavastaavana Jesse Kiuru. 

Opiskelijakunnan hallituksen päätehtävänä on olla opiskelijoidemme äänenä varsinkin koulua koskevissa asioissa, mutta myös edustaa kouluamme suuremmissa asioissa. Hallitus järjestää koululla yhteisiä tapahtumia ympäri lukuvuotta ja pyrkii tekemään opiskelusta lukiolaisille mahdollisimman mukavaa. Opiskelijakunnan hallituksen toimintaan osallistuu opettajista Virpi Loikkanen.

Teksti: Jesse Kiuru, kuva: Emilia Pulkkinen

Jaa tämä artikkeli