Suomen Lukiolaisten Liiton vierailu

Lukiolaisten Liiton edustajat esittelivät liiton toimintaa Lyseon juhlasalissa.

Torstaina 3.9 koulullamme vieraili kaksi Suomen Lukiolaisten Liiton edustajaa. Kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat kokoontuivat juhlasaliin kuuntelemaan tietoiskua Lukiolaisten Liiton toiminnasta ja opiskelijakortista ja sen hyödyistä. Opiskelijakortilla saa alennusta mm. juna- ja bussilipuista, sekä monista verkkokaupoista. 

 

Opiskelijat kuuntelivat tarkasti ja heillä oli myös mahdollisuus esittää kysymyksiä vierailijoille. Tietoiskun jälkeen oppilaskunnan hallitus kokoontui keskustelemaan edustajien kanssa kouluamme ja hallituksen toimintaa koskevista asioista. 

 

Vierailu oli antoisa ja uudet ykköset saivat varmasti paljon uutta ja tarpeellista tietoa!

 

Teksti: Juulia Jokinen ja Jenna Heikkonen

Kuva: Jesse Kiuru

Jaa tämä artikkeli