Tervetuloa taloon: Matti Heinonen

Lukiollamme on liikkunut tässä neljännen ja viidennen jakson aikana uusi henkilö. Kyseessä on Matti Heinonen, joka on täällä opon hommissa. Mutta kuka Matti on?

 

Matti on kotoisin Joensuusta, mutta on asunut täällä Savonlinnassa valmistuttuaan Itä-Suomen yliopistosta toimien opinto-ohjaajana ensiksi Sulkavalla ja sitten viimeiset 8 vuotta Joensuussa, joten ajoreitin Joensuuhun ja takaisin Matti osaa varmaan jo unissaankin. Hän on nyt Joensuun lyseon lukiolta virkavapaalla ja käytti viime syksyn opiskellen median ja viestinnän opintoja Jyväskylän yliopistossa.

 

Nyt kun Matilla ei mene niin paljoa aikaa ajamiseen, on hänellä enemmän vapaa-aikaa. Sen hän käyttää moniin asioihin. Matti on kova penkkiurheilija ja pitää monien eri lajien, kuten snookerin, jalkapallon, jääkiekon ja maastohiihdon seuraamisesta. Hän pitää myös ulkoilusta luonnossa perheensä kanssa. Viime kesänä Matti rakastui golfiin ja kävi lähes 70 kertaa Rantasalmella sitä pelaamassa. Ajelu ei siis kokonaan loppunut, mutta ainakin hän saa kuunnella suosikkiäänikirjojaan ajaessaan pidemmillä automatkoilla.

 

Matti on viihtynyt talossamme hyvin. – Täällä on heti tullut fiilis hyvästä, aktiivisesta ja positiivisesta tekemisen meiningistä! 

Toivotetaan Matille vielä tervetuloa!

Kuva: Titta Välimaa

Jaa tämä artikkeli