Kouluavustajien työpäivä

Moikka, tässä tämän syksyn kouluavustajat Juulia, Jenna ja Simo! Tässä tyypillinen kuvaus meidän perjantain työpäivästä.

 

Kello on 7:30 ja Simo saapuu koululle avaamaan ovet ja keittämään kahvia henkilökunnalle. Tämän jälkeen n. 8:00 Simo menee Nikon avuksi matikantunnille.

Kello 8:30 Juulia tulee koululle ja ensitöikseen tarkistaa opettajanhuoneen yleissiisteyden ja mm. täyttää kopiokoneen paperisäiliöt. 

Kello 8:50 Jenna saapuu ja ryhtyy auttamaan Juuliaa opettajanhuoneen keittiön siivouksessa. 

Välitunnin jälkeen kello 10:00 Jenna ja Juulia lähtevät kastelemaan koulun kasveja ja tyhjentämään paperi- ja pahviroskiksia. Samaan aikaan Simo viimeistelee koulun opetustilojen yhteenvedon seuraavaa jaksoa varten. 

Noin kello 10:30 lähdemme hoitamaan juoksevia asioita, viemme postia kaupungintalolle, haemme paketin postista ja samalla reissulla ostamme lisää kahvimaitoa. 

Kello 11:10 aikoihin pidämme ruokatauon ja syömme mahamme täyteen, jotta jaksaa vielä loppu päivän ahkeroida. 

Kello 12:10 Jenna ja Juulia menevät auttamaan kuraattoria oppitunnin aloittamisessa ja Simo aloittelee tuntia samaan aikaan älylataamossa. 

Kello 12:55 Simon hommat ovat hoidettu ja hän pääsee viikonlopun viettoon. Jenna ja Juulia jatkavat pitämällä opo-tuntia lukion ykkösille. 

Kello 13:30 on pieni tauko ja sen jälkeen klo 13:50 Jenna ja Juulia lähtevät valvomaan rästikokeita. 

Kello 15:00 kokeiden loputtua Jenna ja Juulia lähtevät lukitsemaan koulun ovia ja lähtevät itsekin viikonlopun viettoon. 

Jaa tämä artikkeli