Hanna Gaskin lyseolla

Hanna ja Bella-koira

Viimeisen muutaman jakson aikana Virpi Loikkasen tilalla on ollut sijainen. Älylataamossa on toiminut Hanna Gaskin. Tämä ei ole hänen ensimmäinen kerta sijaisena koulussamme, vaan sijaisuuksia Hanna on ajoittain tehnyt vuodesta 2012 alkaen. Hanna opettaa uskontoa, historiaa ja filosofiaa.

Hanna on itse asiassa valmistunut lyseolta ylioppilaaksi vuonna 2008. Hänen aikanaan lukiossa oli oma kotiluokka, joka eroaa nykyiseen luokattomaan lukioon. Hänen mielestä tämä oma ryhmä ja mukava ilmapiiri oli ehkä parasta hänen lukioajallaan. Hanna myös piti opiskelija-aikanaan koulun persoonallisista opettajista. Opettajana Hanna on saanut lämpimän vastaanoton kouluun.

Monet Hannan kursseilla olleet ovatkin ehkä saaneet vihiä, että vapaa-aikaansa Hanna viettää pitkälti kirjojen parissa. Hän tykkää lukea hyvin erilaisia kirjoja, mutta suurimmat suosikit ovat historian kirjoja ja dekkareita. Sen lisäksi Hanna pitää ruuanlaitosta ja käsitöistä. Hän toivoo vielä tulevaisuudessa asuvansa Savonlinnassa.

Hanna ja hänen koira Bella toivottavat lyseon oppilaille tsemppiä opiskeluun!

Jaa tämä artikkeli