Oxford-kokemus

Kuvat: Tuija Anttila

Projektiviikon Oxford reissu on ollut jo tähän mennessä upea ja opettava kokemus. Itse olen oppinut parhaiten englannin kielen lisäksi vastuullisuutta. Sillä olemme suunnistaneet itse Oxfordissa ja sieltä itse bussilla takaisin host perheen luokse.

Koulupäivät täällä Wheatleyn kylässä, CES Oxford -kielikoulussa ovat alkaneet aina yhdeksältä ja olemme kävelleet sinne noin kymmenessä minuutissa. Tunnit ovat olleet hauskoja kun opettajat ovat innoissaan Suomesta ja Savonlinnasta. Olemme tehneet erilaisia esitelmiä englanniksi suomen kirjallisuudesta ja koulutuksesta.

Vapaa aikaa olemme viettäneet usein Oxfordin keskustassa ja siellä sijaitsevassa kauppakeskuksessa Westgatessa, joista varmasti jokainen on löytänyt paljon ostettavaa. Olemme nähneet Oxfordissa myös upeita nähtävyyksiä, jotka ovat mielestäni ihania kerran elämässä kokemuksia, kuten upea Oxfordin yliopiston kampus.

Odotamme vielä innolla eteenpäin perjantain Lontoon reissua. Siellä erityisesti kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten Big Ben ja Buckingham palatsin.

Best wishes
Hilda Väänänen

Jaa tämä artikkeli