Savonlinnan lyseon lukion projektiviikko 22.-26.4.2024

Kevätvirkeyttä käsillä tehden

Projektiviikko tarjoaa opiskelijoillemme valittavaksi oman kiinnostuksen mukaan 20 eri projektia ja tavallisesta opiskeluarjesta poikkeavaa tekemistä.

Kässäprojektissa on touhukas tunnelma, kun 15 ahkeraa käsiparia työstää itse valitsemaansa tai useampaakin käsityöhanketta. Käsityöhön keskittyessä aika tuntuu kuluvan nopeasti. Tänään keskiviikkona liikunnan opettaja Rea kävi tanssituttamassa taukoliikunnan merkeissä meitä.

Viikon päätteeksi tullaa näkemään monia taidokkaita Kevätvirkeyttä käsillä tehden -pajan käsitöitä: pehmoeläimiä, huikea Jacqueline Kennedyn käsilaukku, helmimobileja, rannekoruja ja pannulappuja. Muista myös katsoa loppuviikon blogipäivityksemme, sillä saatat bongata sieltä Nikon uuden upean vyölaukun.

Kässäpajaan osallistuvien opiskelijoiden mielipiteet käsitöiden tekemisen rentouttavuudesta vaihtelevat, vaikka yleistunnelma onkin ollut kepeä. Toisinaan oman käsityön haasteet tuntuvat jopa niin suurilta, että kuulemma, pöh, olisi mukavampaa istua fysiikan tunnilla! Mutta yhtään työtä ei olla vielä heitetty luokan ikkunasta ulos.

Pajaopettajien terveisin,

Annikka, Jaana, Seija ja Titta

 

Jaa tämä artikkeli