Itsenäisyyden juhlistamista ja tuoreita ylioppilaita

4.12 lyseon juhlasalissa juhlistettiin itsenäistä Suomea sekä uusia ylioppilaita, joita lakitettiin kaikkiaan seitsemän. Tilaisuudessa kuulimme puheita koulumme rehtorilta Ismo Falckilta ja sotaveteraaniyhdistyksen jäseneltä Jaakko Lindelliltä.Juhlaan oli kutsuttu myös Lindellin ystäviä, sotaveteraaneja, jotka Lindell puheessaan esitteli ja kertoi heistä juhlaväelle. Näiden puheiden lisäksi kuulimme seurakunnan tervehdyksen, jonka tänä vuonna toi Ville Särkkä. Puheissa toivotettiin hyvää ja sinivalkoista itsenäisyyspäivää, sekä onnea ja menestystä uusille ylioppilaille.

Rehtori Ismo Falck pitämässä puhettaan.

    Juhlassa kuulimme myöskin lauluesityksiä lukiomme lauluyhtyeeltä. Suuri kiitos kaikille itsenäisyyspäivä- sekä lakitusjuhlaan osallistuneille sekä erityisesti siellä esiintyneille.
Muistakaa juhlistaa hienoa itsenäistä maatamme, vaikka itsenäisyyspäivä onkin tältä vuodelta jo mennyt. Paljon onnea ja menestystä jatkoon uusille ylioppilaillemme!              

Seitsemän tuoretta ylioppilasta.

Teksti ja kuvat: Mari Luukkanen ja Linda Muhonen
Jaa tämä artikkeli