Savonlinnan Lyseon lukion kevätjuhla 2016

Perjantaina 3.6 Lyseon lukiolaisemme kirmasivat loman viettoon kesälaitumille leppoisin mielin yhteisen kevätjuhlan saattelemina. Juhla koostui jo perinteeksi muodostuneista stipendien jaosta, rehtorin puheesta ja tietenkin Suvivirrestä. Tilaisuutta hieman keventämässä olivat laulukuoromme esitykset, oppilaskunnan tekemä vuosikatsaus, Konsta Tarnasen esittämä Katri Valan runo Kukkiva maa, sekä Cambridgen matkasta kuvaesitys. Myös kolme eläkkeelle jäävää kielten opettajaa yllätti koko koulun show’llaan, joka ei jättänyt yleisöä kylmäksi!  Palataan nyt näihin tunnelmiin muutaman kuvan parissa:

Oppilaskunnan vuosikatsaus

Stipendien jako: vuorossa Jesse Mustonen 15c

Konsta Tarnanen esitti Katri Valan runon

Kuoron lauluesitys

Rehtorin puhe

Uriah Heep: Easy livin’ ja eläkkeelle jäävät opet

Riitan, Maijan ja Janen mahtava esitys!

Nyt lomalle ja hyvää kesää kaikille toivottaa koko Lyseon väki!

Kuvat: Virpi Loikkanen, Hannu Soini ja Toni Mikkonen
Tekijät: Toni Mikkonen ja Tapio Loikkanen

Jaa tämä artikkeli