Ylioppilasjuhlassa lakitettiin 92 ylioppilasta

Savonlinnasalissa vietettiin lauantaina 4.6. tunnelmallinen ja perinteitä vaaliva ylioppilaiden lakitusjuhla, jossa 92 tuoretta lyseolaista painoi päähänsä valkolakin.  Onnittelupuheen pitivät pastori Jaana Paju ja rehtori Ismo Falck. Ylioppilaiden puheen piti yo Miisa Kuosmanen.
Juhlaa kunnioittivat myös 50 vuotta sitten ylioppilaiksi tulleet, vuoden 1966 ylioppilaat, joita paikalla oli parikymmentä senioria. Kaupunginjohtaja Jorma Auvinen luovutti lyseon senioreiden stipendit. Kaikki stipendien saajat löytyvät lyseon vuosikertomuksesta: https://savonlinnanlyseonlukio.onedu.fi/web/2016/06/03/savonlinnan-lyseon-lukion-vuosikertomus-2015-2016/
Ja vielä kerran: Onnea upeat ja rohkeat nuoremme 2016! Saavutitte tärkeän etapin elämässänne.
Kuvat ja teksti: Anu Partanen

Kevään 2016 ylioppilaat

Juhlaa odotellessa: arvokkuus ennen kaikkea

Henri Vatanen, Joel Oksala, Jani Haiko ja Riku Happonen

Sanni Varis ja Miisa Kuosmanen

Joanna, Sanna, Sanni, Susan, Jaael ja Pauliina ennen juhlaa.
Pojat ja puhelimet
Airueessa Oskari Masalin ja Anni Herttuainen.
Airueessa Jasmin Murto ja Vili Hintsa

Vuoden 1966 Lyseon ylioppilaita kutsuvieraina.

Lyseon kuoro oli upea.

Onnea!

Syytä juhlaan opettajillakin!

Jaa tämä artikkeli