Katuviesti 2017

Tämän vuoden katuviestit juostiin perinteisesti sateisessa säässä. Edellisistä vuosista poiketen, sade tuli tänä vuonna veden sijasta lumena. Mutta hyinen kelihän ei menoa haitannut. Tunnelma oli hyvinkin lämmin, eikä iloisista ilmeistä ollut hetkeäkään puutetta!

Lyseon iskun joukkueiden puolesta kisat olivat suurmenestys. Niin tyttöjenkin kuin poikienkin sarjassa, joukkueemme onnistuivat nappaamaan kolmoisvoitot! Lukioiden sarjoissa siis joka ikinen mitali tuli meidän oppilaitokseemme.
Lyseon iskun miesten ykkösjoukkue
teki myös päivän kovimman ajan, 5 min 25 s.
 Erityistä tästä tekee  myös se tekijä, että
joukkuessa oli vain neljä juoksijaa viiden sijasta.
Heppu Malmsted juoksi siis kaksi osuutta.

Ohessa on kuvia päivän tunnelmista. Otokset on ikuistanut Petri Saarelainen.

Jaa tämä artikkeli