Tulevaisuuden kuusi istutettiin lyseon sisäpihalle

Perjantaina 19.5. kokoonnuimme koko kouluväen kanssa istuttamaan tulevaisuuden kuusta. Kuusen kantaisä on 100 vuotta sitten istutettu itsenäisyyden kuusi Helsingin Kaivopuistossa. Itsenäisyyden kuusen siemenistä istutettiin Suomen itsenäisyyden 70-vuotisjuhlavuonna ympäri Suomea kotikuusia. Lyseon sisäpihalla kasvava tulevaisuuden kuusi on jonkin kotikuusen siemenestä istutettu.

Paikka kuuselle on katsottu.
Istutus alkaa.
Uuteen maahan.

Kuusen istuttivat rehtorimme Ismo yhdessä opiskelijakunnan puheenjohtajan Oskari Masalinin kanssa. Kuusen istuttamisen jälkeen Milla Kemppanen lauloi Maamme -laulun ensimmäisen ja viimeisen säkeistön lyseon väelle.

Kuusen istuttamisseremonian päätyttyä lauloi koko koulu onnittelulaulun Anna-Leenalle.
Teksti ja kuvat: Miro Brunou

Jaa tämä artikkeli