Syksyn kouluavustajien terveiset

Moikka! Tällä kertaa täällä kirjoittavat kouluavustajat Iina, Anne ja Vili. Katriinan toiveesta lupauduimme kertomaan teille, hyvät lukijat, miltä on tuntunut työskennellä kouluavustajina samassa koulussa, jossa vielä keväällä itse oli opiskelija.

Elokuussa saimme painaa ylioppilaslakit päähän Vilin kanssa ja Annekin sai omansa syksyllä, joten joitakin näkökulmia lyseolla opiskelusta meiltä löytyy. Haluaisimmekin kehottaa tämän hetkisiä opiskelijoita ottamaan opo-tunnit tosissaan. Näin omasta kokemuksesta voi kertoa, että lukion loputtua olisi kiva olla edes jokin ajatus siitä, mitä aikoo sitten ”isona tehdä”, tai vaikka nyt aluksi edes opiskella…

Vaihto opiskelijasta kouluavustajaksi on sujunut oikein mukavasti. Meidät on otettu lämpimästi vastaan opehuoneessa, jossa pääasiassa työskentelemme. Työtehtävät sisältävät muun muassa opehuoneen siisteyden ylläpitoa, opettajien ja Tuija-sihteerin antamia työtehtäviä sekä ns. ”juoksevia asioita”. Niistä mainittakoon leuanvetotangon kiinnitys, paperityöt ja Jyskissä shoppailu Nikon ja Saran kanssa.

Olemme kaikki viihtyneet Lyseolla töissä oikein hyvin. Työilmapiiri on hyvä ja työtehtävät vaihtelevia. Haluammekin jo nyt kiittää opehuoneen väkeä tähän astisesta ajastamme täällä!

Ps. Please laittakaa ne roskat roskiin niin meidän ja siivoojien ei tarvitse kiristellä hampaita niitä keräillessä…

Iina, Anne & Vili

Jaa tämä artikkeli