Vanhojen tanssien harjoittelua

Kuva: Fawzya Mohamed

Vuoden 2021 vanhojen tanssia jouduttiin siirtämään alkuperäisestä päivämäärästä. Monet olivat todella huolissaan siitä pidämmekö ollenkaan tansseja. Ja monille tytöille ja pojille tuli kiire perua kampaaja- ja kosmetologi aikansa. Monilla oli vahvoja mielipiteitä tanssin siirtämisestä toukokuulle. Oli kuitenkin hyvä päätös siirtää niitä, sillä sen ansiosta voimme tanssia yleisölle. Tällä hetkellä ainoana pelkona on se, että tanssit perutaan kokonaan, jos koronatilanne ei hellitä.

Kuva: Fawzya Mohamed

Vanhojen tanssikurssi on ollut puolestaan todella hauska ja mukava kokemus. Tunneilla saa jammailla musiikin tahdissa, ja vauhdilta ei välty. Monet luulee tanssien olevan tylsiä ja perinteisiä, mutta todellisuudessa koreografiat vievät mukanaan. Tanssimisen jälkeen jaksaa sitten opiskella koko loppupäivän.

Kuva: Fawzya Mohamed

Teksti: Nea Salinen

Kuvat: Fawzya Mohamed

Jaa tämä artikkeli