Avustajien työt etäopetusaikana

Liikuntasali kirjoituksia varten kalustettuna
Kuva: Iina Linnanmurto

 

Kevään yo-kirjoitusten valmistelu alkoi etäopetuksen merkeissä. Me avustajat, Anne, Fasu ja Iina valmistelimme liikuntasalin kirjoittajia varten pala palalta verta, hikeä ja kyyneleitä vuodattaen. Pulpetteja tuli yhteensä kannettua yli 140 ja tuoleja lähes 300 kappaletta.

Meidän arkemme ei siis ole juuri poikennut normaalista, sillä töitä on riittänyt. Tämänhetkisiin työtehtäviin kuuluu muun muassa tarjottimien, abittitikkujen ja muovitaskujen desinfiointi sekä koepäiviä edeltävä muu valmistelu. Siinä sivussa hoidamme myös muita erittäin tärkeitä työtehtäviä ja olemme aina valmiudessa kun meitä tarvitaan.

Avustajien näkökulmasta tämän kevään kirjoitukset saatiin onnistumaan oikein hienosti. Valmistelut tehtiin tiukalla aikataululla, mutta onnistuimme kuitenkin saamaan kaiken ajoissa valmiiksi. Opiskelijoiden kannalta kaikki meni myös ihan putkeen sillä jo se, että kirjoitukset saatiin järjestää on tärkeä ja hieno juttu.

Lopuksi me avustajat halutaan lähettää tsempit abeille viimeisiin kirjoituksiin!

PS. Roskat olivat kadonneet lattioilta loman jälkeen, wonder why…

Jaa tämä artikkeli