Eläimellistä elämää

Green Care Farmilla

Eläimellistä elämää -projekti on sisältänyt kohtaamisia niin karvaisten kuin siivellistenkin eläinystävien kanssa. Koululla on vipeltänyt monenkokoisia tassuja, ja keskiviikon retkipäivänä päästiin tervehtimään hevosia, lampaita, kissoja ja kanoja. 

Eläinlääkäri Taru Hirvonen antoi vinkkejä eläinten ensiapuun Katjan Riimi-koiran avustamana. Neuropsykiatrinen valmentaja Sanna Huoman kertoi työstään ja siitä, miten hänen koiransa Sade ja Tuisku siinä voivat olla apuna. Tukikoirakkotoimintaa puolestaan esitteli Leena Hartikainen Max-koiransa kanssa. 

Torstaina valmistettiin Linnalan keittiössä vegaaninen ateria, jonka opiskelijat suunnittelivat etukäteen alkuviikosta. Hampurilaispihvi oli tällä kertaa kikherneestä ja lehtikaalista. Lisukkeeksi valmistettiin caesarsalaatti. Jälkiruokia oli peräti kolmea sorttia: Snickers-smoothie, porkkanakakku ja TikTokista tutut Tanghulu-vartaat. 

Torstaina iltapäivästä vierailimme eläinkauppa Mustissa ja Mirrissä, jossa myymäläpäällikkö kertoi meille liikkeen toiminnasta sekä eläintenhoitajan ja klinikkaeläintenhoitajan opinnoista. Seurasimme trimmausta ja rapsuttelimme koiria. 

Max-koira. Kuva: Kseniia Khramova
Sade-koira. Kuva: Kseniia Khramova
Tallipäivän hevosia
Venni ja lampaita Green Care Farmilla
Jaa tämä artikkeli